reklám bárhová

mindenhol

 A hirdetéseket a célcsoport orra elé helyezzük el, ahol nap-mint-nap megfordul. Az inverz graffiti az egyetlen közterületi reklámeszköz, amely képes a közönségének mozgásához idomulni. (Ameddig nem járnak önlábukon a billboardok, mint az entek.)

mindenkinek

Minden márka minden célcsoportjának minden kommunikációs céljához releváns, egyedi megoldást nyújt. Promóció? Pipa.

Brandépítés? Pipa.

Awareness? Pipa.

és még zöld is

A reklámok kihelyezéséhez csak vizet használunk. Az ökológiai lábnyomunk, mint egy napelemes galapagosi teknősé. Sőt, a város még tisztább is lesz utánunk. Ezért inverz: üzenetedet beletisztítjuk a térbe.

Tiszta reklám? Bárhová! Miről is van szó? Tudod, ez az a dolog ami tiszta vízzel reklámot rajzol az utcára, a koszba. Ez az Inverz Graffiti! Egy környezettudatos, tiszta és Magyarországon egyedülálló reklámeszköz, amellyel úgy tűnhetsz ki a tömegből, hogy közben a versenytársakat magad mögött hagyva több ezer embert érsz el fityingekből. Hihetetlen, mégis az elmúlt nyolc évben több mint 25 000 hirdetést helyeztünk ki az utca emberének orra elé, zebrákra, falakra, oda, ahol a te célcsoportod is nap-mint-nap megfordul.

légy hatékony!

Heiszler Ákos

gerilla hirdetési tanácsadód

A szakmai zsűri döntése alapján a 2017-es Iránytű turisztikai kommunikációs versenyen az intergált kampányok kategóriában egy ezüst elismeréssel gazdagodtunk a Kristinus Borbirtokkal közös kampányért, amely során többször éltünk az Inverz Graffiti nyújtotta előnyökkel! Például itt.

  1. Médiatervezéskor felmérjük a célcsoport mozgását a városban, és google maps-en rögzítjük, hova javasoljuk kihelyezni a hirdetéseket.

  2. Megtervezzük, legyártjuk a sablonokat és elhelyezzük a hirdetéseket.

  3. Végül monitoring fotókat készítünk.

egy kampány

A Ringier nepsport.hu blogszolgáltatásának bevezetését az inverz graffiti köré építettük. Hatalmas Ronaldo-street art falfestményünk még ma is látható a Petőfi-híd pillérén, mi balfékek pedig csak három hónapnyi láthatóság után számláztunk. Nézd meg a videót, hogy készült!

Ringier

inverz graffiti best of

 

Minden büdzséhez igazodunk. Standard feltételeink: két hetes kampányidőszak, A2-es méret, egy kreatív. Minél többet rendelsz, annál olcsóbb. Ha több kreatívot, több ideig szeretnél megrendelni, szólj, és kiszámoljuk. Eddig több mint 25 000 hirdetést helyeztünk el és nem emlékszünk boldogtalan hirdetőre.

árlista

médiaterv

egy sablon

monitoring

Érdekel ez az egész, de lenne néhány életbevágó kérdésed? Esetleg már tudod is, hol és mennyi inverz graffitire van szükséged? Ha igen, kérjük kattints az árajánlatkérés / érdeklődés gombra! 
 
A leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszainkat itt találod. 

Ha csak dumálnál egy jót szakmáról, ornitológiáról vagy sakkról
*, akkor írj üzenetet nekünk. 

*utóbbi kettőhöz tényleg nem nagyon értünk :( 

rendelj inverz graffitit

 

Az Inverz Graffiti az Urban Communications Kft. divíziója.

Adószám: 22641605-2-07

Cégjegyzékszám: 07-09-025033

Az Urban Communications full-service, kreatív marketing ügynökség. Minden további itt: www.urbancomm.hu

 

Mi az Inverz Graffiti?

Az Inverz Graffiti egy új költséghatékony kommunikációs megoldás, egy legális gerilla hirdetési eszköz, amely a környezetszennyezés lenyomatát, a városi koszt eltávolítva reklámzajoktól mentes felületekre készít jól látható hirdetéseket. Egy hatékony és legális street art.

Go to link