top of page

Vállalkozás és üzlet

Hogyan dobd el örökre a muszáj megbízásokat és légy független, sikeres vállalkozó?

Írta: Nagy Péter - Budapest, 2019. 07. 16. 

Félénkséggel nem aratod le a piacot! Ismerd meg a titkot,
és hódítsd meg a vásárlóidat akár 2 hét alatt!

Már itt a legelején el kell, hogy keserítsünk. Azonnali gyógymód nem létezik, azonban akár már néhány hét alatt közelebb kerülhetsz a sikeresség kapujához, amely a muszáj megbízások végét is jelentheti a számodra. 

 

Nincs többé rossz szájízzel aláírt szerződés, vagy kevésbé gördülékeny együttműködés! Akkor és azzal dolgozhatsz együtt, akivel szeretnél, olyan vásárlóid lehetnek, akiket szeretnél, de csak akkor, ha képes vagy belátni, hogy a sikerességed gátját önmagadban, legalábbis vállalkozásod háza tájékán kell keresni – és nem máshol! De mégis hol?  

inverz graffiti gerilla reklám.jpg

A hatékony és haladó vállalkozások nem félnek az új lehetőségektől, az innovatív megoldásoktól. Bátrak és hatékonyak – így hódítanak új vásárlókat, így igázzák le a piacot már igen rövid idő alatt.

A legtöbb vállalkozás esetében a sikertelenség fő oka a hatékonytalanság csapdájából eredeztethető! Hogy honnan? Abból a csapdából, amely mérgezett tüskéket szórva mételyezi a cégedet, és az év 365 napján pusztítja a beléd kódolt sikerességet.

És ki állítja ezt a csapdát? Van egy rossz hírünk! Sajnos legtöbbször te magad! A jó hír az, hogy egyazon lendülettel ezeket a csapdákat fel is számolhatod a cégedben és ráléphetsz a haladó vállalkozások útjára!

Mi a gyógymód? Egyszerűen mond ki hangosan: hatékonyság! Eredményesség, termékenység, hathatóság és produktivitás. Mérhető hatékonyság az életed minden területén! Tedd fel még most magadnak a kérdést: vajon a cégem kellően hatékony? Az esetek többségében a válasz egy erőteljes igen! Javasoljuk, tedd fel a magadnak a kérdést ismét: ha a cégem kellően hatékony, akkor vajon miért nincs az elegendőnél sokkal több megrendelés, vásárló vagy ügyfél? Segítünk! Tapasztalatunk szerint sok esetben a rossz kommunikációval van a baj! A hatékonytalan pénzégetéssel: indokolatlanul drága médiavásárlások, soha meg nem térülő online hirdetési kampányok…

drága és mondjuk ki: gyakran dögunalom!

Mit tehetsz? Még többet költesz kommunikációra és drága szakértőkhöz fordulsz segítségért vagy kipróbálsz valami teljesen új, forradalmi megoldást a kommunikáció dark webjének tárházából… kicsit túloztunk, de a lényeg, hogy légy gerilla... és hatékony! Miért?

inverz graffiti gerilla reklám.jpg

Kipróbálsz valami teljesen új, forradalmi megoldást a kommunikáció dark webjének tárházából?

A hatékony és haladó vállalkozások nem félnek az új lehetőségektől, az innovatív megoldásoktól. Bátrak, hatékonyak – így hódítanak új vásárlókat, így igázzák le a piacot már igen rövid idő alatt.

 

Egyszerűnek hangzik? Az is!

Egyetlen ellenfeled az idő, hiszen míg ezt a bejegyzést olvasod, addig 3 potenciális versenytársad már felfedezte a gerilla kommunikációban rejlő potenciált. Mondjuk ki: a gerilla sem lesz ingyen, ellenben hihetetlen hatékonyságot biztosít - olcsón!

Miért?

  1. Mert megkapó és egyedi, így rögvest kitűnsz az unalmas tömegből.
     

  2. Sőt! Annyira emlékezetes, hogy akár hetekkel később is rólad beszélnek majd, esetleg megírja még a helyi sajtó is.
     

  3. Jellemzően költséghatékony megoldás, így minimális befektetésből érhetsz el százezreket a hagyományos kommunikációs eszközökkel ellentétben.
     

Figyelem! Ne gondold, hogy ez így önmagában elegendő lesz a sikerhez. Szükség van arra is, hogy úgy élj, úgy gondolkozz, mint egy hatékony vállalkozó. Nincs mese! Ez egy új életstílus, ami szerencsédre tanulható! 

 

Az első lépés a változásoz, hogy kipróbálsz valami teljesen új dolgotNem lehetetlen! Csak elhatározás kérdése! Hamarosan újabb cikkel jelentkezünk a témában! Addig is a legjobbakat! 

Egy megosztással másnak is segíthetsz megismerni a haladó vállalkozások titkát!  

Kapcsolódó cikkek: A sikertelen hirdetési kampányok 3 fő oka!*HAMAROSAN! 

bottom of page