top of page

Gyakran ismételt kérdések

Boldogan válaszoltuk meg mindig is az érdeklődéseket, hiszen végül is egy új reklámeszközről beszélünk. Alább a leggyakoribb kérdések és válaszok az inverz graffitivel kapcsolatban.

01

Mennyi ideig látható egy inverz graffiti?

Egy-két hónapig. Ezért mi két hetes kampányláthatóságot garantálunk, amelyet igény szerint természetesen meg tudunk hosszabbítani - mert abban biztosak vagyunk, hogy csak rendkívüli esetben  koszolódik felül vagy tisztítódik le a graffitink, például ha egy túlbuzgó köztisztaságis ultrával és körömkefével mossa fel a járdát. Ilyenkor restauráljuk az inverz graffitiket. A restaurálás természetesen a mi költségünkön történik

02

Legális ez az egész?

Nem illegális, az biztos. Ez egy gerilla hirdetési eszköz, ezt minden ügyfelünknek előre elmondjuk, hogy tudatában legyen megrendeléskor: engedélyt hiába is kérnénk, nem tudnak rá adni jogszabályi hatály hiánya miatt.

03

04

Hány darabot érdemes megrendelni?

Budapesten 300 iskola van: ha az összes iskolást el akarjuk érni, iskolánként négy darabbal biztosra megyünk. A VII. kerületben 200 szórakozóhely van: ha az összes bulizót el akarjuk érni, kocsmánként négy darabbal elértük mindannyiukat - és így tovább. Minél jobban specifikálható a célcsoport városbeli mozgása, annál pontosabban célzunk és annál kevesebb hirdetéssel érjük el ugyanazt a hatást.

Mekkora az inverz graffiti?

Standard A2-es mérettel dolgozunk, mert ez az a méret, amit álló helyzetben az ember szeme kényelmesen befog, valamint ez elfér bármilyen szűk járdán. Ugyanakkor egyedi igények alapján a száz négyzetméteres, A1-es és egy sor más méret is megvalósult és a Te igényeidnek is meg fogunk felelni.

bottom of page